OVIDIU BAND este una dintre cele mai cunoscute si mai bine cotate formatii din domeniul serviciilor pentru nunta, unul din liderii pietei de organizari de evenimente din Bucuresti, dar si din tara. Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu si nenumarate evenimente în portofoliu, formatia noastra vine in intampinarea celor ce vor sa aiba o petrecere de neuitat, oferind solutii optime de consiliere si organizare.

Calitatea serviciilor oferite, fie ca este vorba de muzica ( formatie nunta, formatie cover, taraf nunta, cvartet, dj.) sau servicii foto-video este ireprosabila. Acest lucru este confirmat de feedback-urile pozitive pe care le primim de la clientii nostri, cu care nu de putine ori ne reintalnim.

Investim timp si resurse pentru ca fiecare aspect al muncii noastre sa fie la standarde inalte, fie ca este vorba de serviciile prestate sau relatia cu clientii. Seriozitatea si profesionalismul cu care venim în întampinarea clientilor, dar si faptul ca le oferim sfaturi, promotii,
reduceri, consultanta, invitatii la evenimente si multe alte surprize placute, ne claseaza in topul preferintelor acestora. Ne mandrim cu un colectiv de profesionisti, specializati in diverse genuri muzicale incepand de la muzica populara traditional romaneasca din toate zonele tarii, pana la formatii de cover, jazz, café-concert, etc.

Suntem disponibili in urmatoarele formule: Formatie nunta / Trupa Cover-uri / Orchestra / Taraf .

Formatia OVIDIU BAND, participa atat la evenimente publice cat si private de tip nunta, botez, aniversare, corporate, revelion etc.
OVIDIU BAND este una din formatiile cu o experienta vasta in evenimente, cu un program artistic pe toata durata evenimentului. Cantam muzica usoara internationala, evergreen-uri, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere, muzica populara, transformand nunta, botezul sau petrecerea la care suntem invitati intr-o petrecere de vis.

OVIDIU BAND este o formatie de nunta, formata din profesionisti, printre cele mai apreciate formatii de nunta din Bucuresti si Romania, fiind alegerea ideala pentru petrecerea nuntii dumneavoastra!

Petrecerea din seara nuntii reprezinta o provocare in materie de petreceri, un maxim al armoniei, elegantei, distractiei si fericirii pentru toti invitatii. Formatia de nunta OVIDIU BAND reprezinta, la randul sau raspunsul pentru toate cerintele unui astfel de eveniment oferind muzica de nunta, muzica de petrecere, sonorizare la standarde inalte, lumini de scena si arhitecturale !

Repertoriul formatiei pentru nunta OVIDIU BAND, este special conceput astfel incat sa se poata plia pe orice gen de nunta si pe orice tip de preferinte muzicale.

Stim ca muzica pentru nunta este extrem de importanta in reusita unei petreceri magice, de aceea ne consultam in permanenta cu viitorii miri pentru a le intelege preferintele si stilurile.