Despre Mine

Eu sunt Fanita. Asa ma cunosc cei care imi iubesc muzica, asa imi spun si cei apropiati. M-am nascut intr-o familie muzicala. In casa noastra mereu a fost deschis un aparat de radio din care rasuna muzica de toate felurile si toti membrii familiei, de la bunicii mei, parintii mei, pana la sora mea, toti cantau. Astfel, nu a mirat pe nimeni ca si eu, Fanita, mezina familiei, vroiam sa fiu inca de mica pe scena, sa interpretez si eu piesele pe care le auzeam prin casa, cantate de ai mei sau de artistii faimosi pe care ii auzeam la radio sau la casetofon.

Cred ca am stiut dintotdeauna ca vreau si pot sa cant. Parintii au observat devreme inclinatia mea catre muzica si m-au incurajat sa-mi urmez visul. Familia mi-a fost alaturi in fiecare pas de-a lungul carierei si asta m-a ajutat.

M-am lansat in muzica la 12 ani, asa ca, la varsta la care prietenii mei se jucau pe afara, mergeau pe la petreceri sau in tabere si ieseau la un suc, eu repetam sau mergeam la spectacole. Unii ar putea spune ca mi-am sacrificat momente frumoase ale copilariei, eu simt altfel insa. Munca de atunci m-a facut sa fiu Fanita cea de azi.

Familie

Am ramas o familie unita si nu exista bucurie mai mare pentru mine decat atunci cand, cu diferite ocazii, reusim sa ne adunam cu totii in casa parinteasca. Mama, tata, sora mea si verisoara mea, care imi este ca o sora, va iubesc enorm!
Sunteti binecuvantarile mele!
O alta binecuvantare sunt sotul si fetita mea. M-am indragostit de Ovidiu in 2007, ne-am casatorit cinci ani mai tarziu, iar Dumnezeu ne-a daruit-o pe Emilia-Maria. Fetita mea, alaturi de Ovidiu, imi amintesc in fiecare clipa ca iubirea schimba tot! Datorita lor traiesc cea mai frumoasa realitate, in cea mai buna dintre toate lumile posibile!

Cariera TV

Desi nu ea e cea care ma defineste, televiziunea e o provocare pentru mine. Cei care ma cunosc bine stiu ca imi plac provocarile si ca nu ma feresc de ele, ci dimpotriva, deseori le caut chiar eu, din dorinta de a-mi testa limitele, de a ridica stacheta tot mai sus, de a evolua.
Prima emisiune la care am fost invitata, a fost TVR, un concurs de folcor, unde am castigat Marele premiu. Dupa care au urmat si alte televiziuni, cum ar fi, Etno TV, Kanal D, Antena Stars, Antena 1, Pro TV!

Discografie

De-a lungul carierei, am reusit sa adun cateva albume muzicale si pe toate le consider minuni in viata mea. Fiecare dintre ele este nascut intr-un moment anume si fiecare insumeaza trairile mele personale si artistice din acea perioada. Toate ma reprezinta in egala masura si cred ca, puse cap la cap, m-au format si ma formeaza in continuare ca artist.
Cel mai mult imi umple sufletul albumul “Ca soacra-mea zau ca nu-i” – cel mai bine vandut material muzical de gen din Romania.